2010-06-04

helgens planer..

ligger hemma i soffan.. urskönt.. och thank god it´s friday! det innebär lördag imorgon.. och lördag innebär ledig dag.. yeay! :)

veckan har bestått av plugg.. plugg.. nämnde jag plugg? och öldrickande på uteservering med försök till att summera skolåret..

efter att ordinarie skolarbete klarats av så har vi nu dragit igång tentapluggandet till omtentorna nästa vecka.. men vilket väder sen då? fett oinspirerande då det kommer till tentaplugg.. allt man vill är att sitta i solen.. och att tentaplugga hållfasthetslära, maskinelement eller kalkyl i solen känns som en ytterst dålig idé.. då kan man nog lika gärna ta sommarlov direkt.. :P

men imorgon har vi ledigt och det ska vara flottrace i stan.. sen så blir det sommarfest i vilsta.. lite kall alkoholhaltig dryck, lite gott käk, och fint sällskap.. i kombination med förhoppningsvis strålande sol låter som..just det.. the road to success! :) så nu ska vi bara hitta på något gott att äta.. grillspett och potatissallad lutar det åt.. men vi får se.. :)

trevlig helg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar