2009-11-28

första advent..

kan inte.. vill inte.. förstå att det redan är första advent.. sick! veckan bestod i att få klart en inlämning i hållfen och sen hämta sig från den persen.. och helgen har hittills bestått i städande.. adventspyntande.. så nu är det riktigt mysigt här hemma.. idol häng med nea och anna-lotta.. såg hata göteborg efter det.. bara konstig!! :(

idag var vi en sväng i gamla stan innan vi åt långlunch på sylvia och tog en promenad för att möta upp våra lulliga kompisar.. poppe skulle ju spela match.. hur matchen gick?.. ja de fick spö med 19-0..

imorgon är det glöggmys som gäller.. vissa socialaevenemang går helt klart och tydligt i arv.. mamma och pappa har vid första advent bjudit på glögg och pepparkakor de senaste 15 åren tror jag.. och jag har alltid tyckt att det är julens mysigaste happening.. så imorgon provar jag, nea och erik på det.. får se om det blir succé.. hoppas! så imorgon ska det bakas lussekatter.. (något som aldrig bjudits på hemma hos mamma och pappa under glöggfesterna.. för komplicerat.. måste vara enkelt hävdar mamma.. annars blir det inte av..men när man blivit "vuxen" får man bestämma själv.. och vi ska servera lussekatter.. :) )

trevlig första advent!

L.

1 kommentar: